Reklam
Reklam

Genç Kadın Evinde Şüpheli Şekilde Ölü Bulundu!

esk2
Haber Ajansı - İHA

Eskişehir'in İstiklal Mahallesi’nde bir kadın, arkadaşının evinde hareketsiz halde bulunarak yaşamını yitirdi.

Genç Kadın Evinde Şüpheli Şekilde Ölü Bulundu!

Olay, Yeşiltepe Sokak üzerindeki Karadeniz İş Apartmanı'nın 4’üncü katında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, ev sahibi şahıs eve girdiğinde bir süredir misafir olarak kalan arkadaşı 37 yaşındaki Beyza Yavuz’un hareketsiz yattığını fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Belediye tabibi, Yavuz’un ölümünü şüpheli olarak değerlendirdi. Polis ekipleri, evde detaylı inceleme yaparak olayın aydınlatılması için çalışma başlattı.

Beyza Yavuz’un cenazesi, savcılık incelemesinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacak.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555