Reklam
Reklam

Gemerek Durgunsu Köyü’nde İçme Suyu Çalışmaları Tamamlandı!

Gemerek Durgunsu Köyü’nde İçme Suyu Çalışmaları Tamamlandı!
Haber Merkezi

Gemerek Durgunsu Köyü’nde İçme Suyu Çalışmaları Tamamlandı...Sivas İl Özel İdaresi tarafından Gemerek ilçesine bağlı Durgunsu Köyü’nde yürütülen su göze çalışmaları tamamlandı.

Gemerek Durgunsu Köyü’nde İçme Suyu Çalışmaları Tamamlandı!

Yapılan çalışmalarla birlikte köydeki su kaynaklarının daha verimli kullanılması sağlanırken, içme suyu altyapısı da güçlendirildi.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mevcut su kaynakları iyileştirilerek daha sağlıklı ve sürdürülebilir hale getirildi. Böylece köy halkının içme suyuna erişiminde yaşanan sorunların önüne geçilmesi hedeflendi.

Yetkililer, kırsal bölgelerde yaşam kalitesini artırmak ve altyapıyı güçlendirmek amacıyla çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. Özellikle su temini konusunda yapılan yatırımların, vatandaşların günlük yaşamına doğrudan katkı sağladığı ifade edildi.

Sivas İl Özel İdaresi’nin kırsal altyapıya yönelik hizmetlerinin önümüzdeki süreçte de devam edeceği bildirildi.

Sivas, Gemerek, içme suyu, altyapı, köy hizmetleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555