

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftasında temsilcimiz Galatasaray, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Liverpool ile karşı karşıya gelecek.
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’u Ağırlıyor! Muhtemel 11’ler Belli Oldu!
RAMS Park’ta oynanacak mücadele saat 22.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clement Turpin yönetecek. Turpin’in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages üstlenirken, dördüncü hakemlik görevini Jeremy Stinat yapacak.
Mücadele TRT 1 ve tabii platformlarından canlı yayınlanacak.
Muhtemel 11’ler
Galatasaray: Uğurcan, Singo, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Lemina, Sane, İlkay, Barış Alper, Osimhen.
Liverpool: Alisson, Frimpong, Konate, Van Dijk, Robertson, Gravenberch, Szoboszlai, Salah, Wirtz, Gakpo, Isak.
Galatasaray Sahasında İlk Sınavında
“Devler Ligi”ne Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt deplasmanında alınan 5-1’lik mağlubiyetle başlayan sarı-kırmızılılar, bu sezon sahasında oynayacağı ilk karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
Premier Lig şampiyonu Liverpool ise ilk haftada sahasında İspanyol devi Atletico Madrid’i 3-2 mağlup ederek güçlü bir başlangıç yaptı.
Cimbom’da Eksik Yok
Galatasaray, Liverpool karşısına tam kadro çıkacak. Nijerya Milli Takımı’ndan sakat dönen Victor Osimhen, Süper Lig’de Alanyaspor karşılaşmasının son bölümünde süre alarak sahalara dönmüştü. Yıldız golcü, Liverpool maçında ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde sarı-kırmızılı formayı giyecek.
Alanyaspor maçında devre arasında baygınlık geçiren Lucas Torreira da sağlık kontrollerinin ardından Liverpool karşılaşmasına hazır hale getirildi.
Sarı-kırmızılılar, dev rakibi karşısında alacağı sonuçla hem moral bulmayı hem de gruptaki iddiasını yeniden güçlendirmeyi hedefliyor.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

