Reklam
Reklam

Galatasaray İstedi! Sivasspor Alıyor!

blank
topers
blank
Haber Ajansı

Sivasspor, gülmemeye çalıştığı video ile fenomen olan Brahima Diarra ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray İstedi! Sivasspor Alıyor!

Sivasspor, orta sahadaki eksikliği gidermek ve kadrosunu güçlendirmek amacıyla, bonservisi elinde bulunan Malili orta saha oyuncusu Brahima Diarra’yı transfer etmeye hazırlanıyor.

Bonservisi elinde bulunan 21 yaşındaki Malili orta saha oyuncusunun, yıllık ücret konusundaki anlaşmanın tamamlanması halinde hafta sonu Sivasspor ile sözleşme imzalamak üzere şehre gelmesi bekleniyor.

BONSERVİSİ ELİNDE

Son olarak İngiltere 3. Lig ekibi, Huddersfield Town'da forma giyen oyuncu, daha sonrasında takımdan ayrılarak kulüpsüz kaldı.

YETİŞTİRİLME BEDELİ DETAYI

Ayrıca dış basına göre; yaşı ve akademi ürünü statüsü nedeniyle Diarra’yı kim alırsa alsın yetiştirilme bedeli talep edecek.

61 MAÇ 1 GOL 6 ASİST

Genç oyuncu Brahima Diarra, profesyonel futbol hayatında 61 maçta mücadele etti ve bu süreçte 1 gol atıp 6 asistle oynadı.

GÜLMEMEYE ÇALIŞMIŞTI

Ayrıca milli takım kariyerinde Mali formasıyla olimpiyatlarda 3 maçta görev aldı. Futbolseverler, Diarra’yı olimpiyatlarda gülmemeye çalışan bir oyuncu olarak tanıdı.

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555