Reklam
Reklam

Başkan Yüksel, Kuaförlerle Bir Araya Geldi

blank
Fazlı Yüksel
blank
x - Büyük Sivas

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçede bulunan bay ve bayan kuaförleri ile biraya geldi.

Fazlı Yüksel Kuaförlerle Buluştu

Belediye Başkanlığına ait sosyal tesislerde düzenlene istişare toplantısında konuşan Başkan Yüksel, belediyenin 4 yıllık çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Amaçlarının Suşehri halkına güzel hizmetler sunmak olduğunu belirten Yüksel, şöyle konuştu:

"Bu nedenle çok iyi projeler yaptık. Halen de yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bölgeye yakışır bir hayvan pazarı ve mezbahanın ihalesini yaptık. Kısa sürede inşaat çalışmalarına başlayacaktır. Ayrıca, mesire alanlarıyla ilgili de gerekli proje çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Bununla birlikte, ilçe merkezimizin en önemli caddesi olan Sivas Caddesi üzerindeki kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını da bu sezonda bitirerek, halkımızın hizmetine sunmuş olacağız."

Programda AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu da hükümetin yatırımları hakkında bilgi verdi.

Berberler ve kuaförler adına konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Karakaya, toplantıyı düzenleyen Belediye Başkanı Yüksel'e teşekkür etti.(AA)

Sivas Haberleri

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555