Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Evlerinde Ölü Bulunan Kaya Ailesinden Babanın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Evlerinde Ölü Bulunan Kaya Ailesinden Babanın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı!

kay5
Haber Ajansı - İHA

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde evlerinde ölü bulunan Kaya ailesiyle ilgili yürütülen soruşturmada yeni görüntüler ortaya çıktı.

Evlerinde Ölü Bulunan Kaya Ailesinden Babanın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Baba Mehmet Kaya’nın, olaydan bir gün önce bir markette yaptığı alışverişe ait güvenlik kamerası kayıtları basına yansıdı.

Turgut Özal Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Kaya (37), eşi Berna Kaya ve 5 yaşındaki kızları Samyeli Kaya, geçtiğimiz günlerde evlerinde ölü bulunmuş, olay geniş çaplı soruşturma başlatılarak incelenmeye alınmıştı.

Son görüntüler kameralara yansıdı

Soruşturma kapsamında Mehmet Kaya’nın olaydan bir gün önce markette bulunduğu anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında Kaya’nın alışveriş yaptığı, kasada ödeme gerçekleştirdikten sonra marketten çıktığı görüldü.

Ailenin ölümüne ilişkin tüm ihtimaller titizlikle değerlendirilirken, güvenlik kamera kayıtlarının soruşturmada önemli bir veri olarak ele alındığı öğrenildi.

Soruşturma sürüyor.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Dilara Çakmak GöçmenEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555