

Söğüt’te yaşanan aile içi şiddet olayı, iki kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.
Evde Korkunç Anlar! Genç Kız Balkondan Atlayarak Kurtuldu!
İddiaya göre H.İ.K., iş çıkışında eşini aldıktan sonra aralarında başlayan kıskançlık tartışmasını evde de sürdürdü. Tartışmanın büyümesi üzerine eşinin boşanma isteğiyle karşılaşan H.İ.K., silahını çekerek eşini vurdu.
Evde bulunan kızı S.K.’ya da silah doğrultan H.İ.K.’nin bu hamlesi üzerine genç kız can havliyle balkona kaçıp kendini dışarı atarak kurtuldu ve durumu abisi C.E.K.’ye bildirdi. Bu sırada H.İ.K. aynı silahla kendisine ateş ederek intihar etti.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Büşra K. ile eşi H.İ.K.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenazeler Söğüt İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olay sonrası çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, çiftin üç çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Aile fertleri olay yerinde sinir krizi geçirdi.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

