Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Esenyurt’ta 2 kişinin öldüğü saldırıyı düzenleyenlerin tamamı yakalandı!

Esenyurt’ta 2 kişinin öldüğü saldırıyı düzenleyenlerin tamamı yakalandı!

landı
Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Esenyurt'taki cinayetle ilgili aranan ve iki kişinin canına kıyan Tarık Özerbay ve oğlu Azat Özerbay de yakalandığını duyurdu.

Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü saldırıyı düzenleyenlerin tamamı yakalandı!

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesinde meydana gelen olayın şüphelilerinden (T.Ö.) ve (A.Ö.) de yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.’den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı. Olayla ilgili şüphelilerin tamamı gözaltında.

Bu konu ile ilgili sosyal medya paylaşımda bulunan 35.368 hesap arasından 9.220 hesabın bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesap, 5136 hesabın FETÖ bağlantılı hesap ve 2898’nin ise PKK bağlantılı hesap olduğunu tespit ettik.

OLUMSUZ ALGI OLUŞTURMAK İÇİN BOŞUNA ÇABALAMAYIN. GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ TOPLUM DÜZENİNİ BOZANLARI, SUÇ İŞLEYENLERİ HUKUK ÖNÜNE ÇIKARTMAYA KARARLIDIR❗️

SUÇ VE SUÇLULARLA MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEKTİR❗️" ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555