


Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde aile içi tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Edinilen bilgilere göre, 23.00 sıralarında Eşme Mahallesi Bingül Sokak’ta meydana gelen olayda, F.C. isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eniştesi O.K. ile tartışmaya başladı.
Eniştesini vurdu! Ablasını da yaraladı!
Tartışmanın büyümesi üzerine F.C., yanında bulunan silahla eniştesine ateş etti.
Seken kurşunlardan biri F.C.'nin ablası N.K.’ya da isabet etti. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale evde yapılırken, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldılar.
Olayın ardından zanlı F.C. olay yerinden kaçtı. Güvenlik güçleri, kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler