


Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Sivasspor’a 2-0 mağlup oldu.
Emre Belözoğlu: "Sivasspor Bizden Çok Daha Fazla İstedi"
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mücadeleyi değerlendirdi.
Sivasspor'un galibiyetini hak ettiğini belirten Belözoğlu, "Sivasspor’u tebrik ediyorum, bizden daha iyi oynadılar. Maçı isteyen kazandı. Geldiğimiz günden bu yana en kötü oyunumuzu sergiledik. Bu yüzden taraftarlarımızdan özür diliyorum," ifadelerini kullandı.
Belözoğlu, ligde rahat bir pozisyona gelebilmek adına hedefledikleri puan barajına bir an önce ulaşmak istediklerini belirterek, "Bir an önce 45-46 puanı bulup rahatlamak istiyoruz," dedi.
Maçın genelinde Sivasspor’un üstünlüğüne dikkat çeken Belözoğlu, "İlk golün iptal olmasıyla ilgili VAR devreye girdi ancak maçın 90 dakikası Sivasspor’un kontrolündeydi. Bizim adımıza üzüntü verici bir karşılaşma oldu," diye konuştu.
Antalyaspor’un deplasman performansına da değinen genç teknik adam, "Deplasman karnemizin iyi olmadığı çok net. Ne yazık ki çok fazla gol yiyen bir takımız. Önümüzde 5 maç var ve bu karşılaşmalara çok daha ciddi şekilde hazırlanmalıyız," ifadelerini kullandı.
Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Sivasspor’u tebrik ediyorum bizden daha iyi oynadılar. İsteyen kazandı. Geldiğimiz günden beri en kötü oyunumuzdu. Bu yüzden özür dilerim" dedi. #sivas #sivasspor #antalyaspor #sondakika pic.twitter.com/d1ZCQCrUvd
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) April 26, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler