Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Elazığ’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!

Elazığ’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!

meydanas
Haber Merkezi

Elazığ’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi.. Elazığ’da meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın verilerine göre, merkez üssü Sivrice olan deprem 4.3 büyüklüğünde kaydedildi.

Elazığ’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!

Saat 10.37’de gerçekleşen sarsıntının yerin 11.33 kilometre derinliğinde meydana geldiği açıklandı. Deprem çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

AFAD Duyurdu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, depremin büyüklüğü ve derinliğine ilişkin bilgiler kamuoyuyla paylaşıldı.

Olumsuz Bir Durum Bildirilmedi

İlk belirlemelere göre deprem sonrası herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Yetkililer, bölgede gelişmelerin yakından takip edildiğini bildirdi.

Türkiye’nin deprem kuşağında yer alması nedeniyle benzer sarsıntıların zaman zaman yaşandığına dikkat çekilirken, vatandaşların olası afetlere karşı tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

deprem, Elazığ, Sivrice, AFAD, son dakika

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555