Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • ABONE
  • Sivas’ın Gururu İsmet Yılmaz: Türkiye’de ekonomik kriz yok

Sivas’ın Gururu İsmet Yılmaz: Türkiye’de ekonomik kriz yok

blank
krz
blank
x - Büyük Sivas

Sivas'ın gururu AK Parti Meclis Grup Başkanı İsmet Yılmaz, 'Her şey güllük gülistanlık değil, sıkıntı var. Ama çok net bir şekilde söylüyorum Türkiye’de ekonomik kriz yok' dedi.

Sivas'ın Gururu İsmet Yılmaz: Türkiye'de ekonomik kriz yok

TBMM e. Başkanı, Milli Savunma ve Milli Eğitim e. Bakanı ve TBMM AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz Adıyaman’da açıklamalar yaptı.

Türkiye’de ekonomik kriz olmadığını iddia eden Yılmaz şöyle konuştu:

"Her şey güllük gülistanlık değil, hayat pahalılığı da var, sıkıntı var. Bunu görüyor ve biliyoruz ama bunun için de elimizden geleni yapıyoruz vatandaşa olan etkisini azaltmak için. Ama çok net bir şekilde söylüyorum Türkiye’de ekonomik kriz yok. Organize sanayi bölgelerimiz doldu mu? Organize sanayi bölgesinin dolu olduğu bir yerde ekonomik krizden bahsedilebilir mi? Her gün yeni bir yatırım için sizlerden yer isteyenler var mı? İstihdam artıyor mu? Son 2 yılda 2020 Nisan’ından bu yana 35 milyon istihdam oluşuyor. Kriz olan bir yerde fabrikalar kapatılır, işsizlik artar. Bizlerde öyle değil, yeni yeni fabrikalar açılıyor, yeni yeni organize sanayi bölgeleri açılıyor. Bu durum Sivas’ta da öyle, Gaziantep’te de öyle, Adıyaman’da da öyle, Urfa’da da öyle, Kayseri’de de öyle. Dolayısıyla yatırımcılarımızın Türkiye’nin geleceğine olan inancı en yüksekte."

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555