
Doğa gezisinde kurtla karşılaştı.. Sivas’ın Zara ilçesinde doğa gezisine çıkan bir vatandaş, Zara-İmranlı yolu üzerinde karşılaştığı kurtla büyük şaşkınlık yaşadı.
Doğa gezisinde kurtla karşılaştı!
Kırsal arazide yürüyüş yapan Erhan Güler, ağzında ördek taşıyan bir kurdu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Olay, Zara ile İmranlı arasındaki kırsal bölgede meydana geldi. Doğa gezisi sırasında yürüyen bir kurdu fark eden Güler, ilk anda hayvanın ağzında bir cisim olduğunu gördü. Yanında bulunan dürbünle dikkatlice baktığında ise kurdun ağzında bir ördek taşıdığını anladı. Bir süre kurdu izleyen Güler, hayvanın avladığı ördeği alarak bölgeden uzaklaştığını belirtti.
Görüntüleri cep telefonu kamerasıyla kayda alan Erhan Güler, kurdun oldukça büyük olduğunu ve karşılaşma anında büyük bir korku yaşadığını ifade etti.
Yaşadıklarını anlatan Güler, “Kurdu Zara-İmranlı arasında gördüm. İlk başta ağzında bir şey olduğunu fark ettim. Dürbünle baktığımda ağzında bir ördek taşıdığını anladım. Muhtemelen ırmak kenarında bulmuş. Ördeği ağzına almış halde koşuyordu. Kurt gerçekten çok büyüktü. Gördüğüm anda korktum, tüylerim diken diken oldu. Aracımın yanına zor ulaşabildim” dedi.
Bölgede zaman zaman yaban hayvanlarının görülebildiğini belirten vatandaşlar, özellikle doğa gezilerine çıkanların dikkatli olması gerektiğini ifade etti.
Sivas, Zara, Zara İmranlı yolu, kurt, yaban hayatı, doğa gezisi, ördek, kırsal Sivas
Sivas'ın Zara ilçesinde doğa gezisine çıkan bir vatandaş, Zara-İmranlı yolu üzerinde bir arazide ağzında ördek taşıyan bir kurdu, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. #sivas #sondakika pic.twitter.com/g1VtnYuVBf
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) December 22, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




