Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Dışişleri Bakanlığı: Sumud Filosu’nda alıkonulan 36 vatandaşımız bugün Türkiye’ye getirilecek!

Dışişleri Bakanlığı: Sumud Filosu’nda alıkonulan 36 vatandaşımız bugün Türkiye’ye getirilecek!

blank
gete
blank
Haber Merkezi

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail güçlerinin uluslararası sularda el koyduğu Küresel Sumud Filosu teknelerinde bulunan Türk vatandaşlarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Dışişleri Bakanlığı: Sumud Filosu’nda alıkonulan 36 vatandaşımız bugün Türkiye’ye getirilecek!

Keçeli, X hesabından yaptığı paylaşımda, alıkonulan vatandaşlarımızdan 36’sının bugün öğleden sonra özel bir uçak seferiyle Türkiye’ye dönmesinin öngörüldüğünü belirtti.

“Nihai rakam henüz kesinleşmedi”
Keçeli açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İsrail güçlerince uluslararası sularda el konulan Küresel Sumud Filosu teknelerinde yer alan vatandaşlarımızdan 36’sının bugün öğleden sonra özel bir uçak seferiyle ülkemize dönmesi öngörülmektedir. Nihai rakam henüz kesinleşmemiştir. Kalan vatandaşlarımızın işlemlerinin en kısa sürede tamamlanarak Türkiye’ye gelmeleri için çalışmalarımız sürmektedir. Söz konusu uçakta üçüncü ülkelerin vatandaşlarının da yer alması planlanmaktadır.”

Dışişleri Bakanlığı, kalan Türk vatandaşlarının en kısa sürede yurda dönebilmesi için diplomatik girişimlerin yoğun şekilde sürdüğünü vurguladı.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör

blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555