
Dilek İmamoğlu’nun Kardeşi Ali Kaya Uyuşturucu Soruşturması Kapsamında Gözaltına Alındı.. İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda bir gözaltı daha yapıldı.
Dilek İmamoğlu’nun Kardeşi Ali Kaya Uyuşturucu Soruşturması Kapsamında Gözaltına Alındı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ve kamuoyunda geniş yankı uyandıran uyuşturucu soruşturması kapsamında operasyonlar sürüyor. Soruşturma çerçevesinde, Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya’nın sabahın erken saatlerinde gözaltına alındığı bildirildi.
Gazeteci Burak Doğan’ın haberine göre; Ali Kaya’nın, uyuşturucu ve fuhuş iddialarını içeren soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltı işleminin, İstanbul genelinde yürütülen geniş çaplı operasyonlar kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi.
Operasyonlar Devam Ediyor
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar çok sayıda kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. Soruşturma sürecinde bazı şüphelilerin tutuklandığı, bazı kişilerin ise ifade işlemleri ve test sonuçlarının ardından serbest bırakıldığı kaydedildi.
Yetkililer, soruşturmanın gizliliği kapsamında dosyaya ilişkin ayrıntıların ilerleyen süreçte netleşeceğini belirtirken, operasyonların devam edeceği bildirildi.
uyuşturucu soruşturması, İstanbul operasyonu, Ali Kaya, Dilek İmamoğlu, gözaltı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




