Reklam
Reklam
blank

blank

DHMİ Çalışıyor, Sivas Uçuyor

blank
uçuyor
blank
Şeref Gülmez

Sivas genelinde yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda ise yolcu güvenliği ve konforu için karla mücadele ve buzlanmayı engelleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

DHMİ Çalışıyor, Sivas Uçuyor

Vatandaşların kış aylarında rahat ve güvenli bir şekilde yolculuklarını yapabilmeleri ve havacılık faaliyetlerinin aksamaması için, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü'ne (DHMİ) bağlı ekipler kar yağışı olan havalimanlarında 7/24 görev yapıyor.

DHMİ sosyal medya hesaplarından görüntüler paylaşırken, “Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nda, yolcu güvenliği ve konforu için karla mücadele ve buzlanmayı engelleme çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Uzman ekiplerimiz, günün her saati görev başında” denildi.

Kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Sivas Nuri Demirağ Havalimanında; 22 uzman personelden oluşan karla mücadele ekibi, 11 İleri Teknoloji Araç, 27 ton de-icing (buz önleyici/çözücü) sıvı malzeme ile kar temizleme ve buzlanmaya karşı 7/24 görevinin başında yer alıyor.

Şeref Gülmez / Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Serdar Aziz 27.01.2024 15:34

Allah için o paraya bilet alıp saatlerce aktarma bekleyip istanbula izmire giden var mı ? 😀 😀 Merak ettiğim için soruyorum 😀

Yanıtla
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555