
DEVA Partisi Sivas İl teşkilatı Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi! İl Başkanı Serdar İnce başkanlığında heyet TBMM'de Sivas siyasetinin önde gelen isimlerini ziyaret etti.
DEVA Partisi'nden TBMM'ye Ziyaret
Eski Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener ve CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç'ı ziyaret eden heyet Sivas'ın yatırımları hakkında değerlendirmede bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Sivas’ın 6. Bölge Teşviki, Hızlı Tren projesinin gecikmesi ve Kuzey-Güney Çevre yollarının yapımı istişare edilirken ziyarette Deva Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce, Merkez İlçe Başkanı Kazım Gökay Yılmaz, Teşkilat İşleri Başkanı Süleyman Yüksek, İl Sekreteri Taha Kutlu Çevik ve Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Orhan Kılıç yer aldı.

Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




