

DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, 12. Bölge Teşkilatlanma Komisyon Başkanı hemşehrimiz Sami Topbaş partisinin teşkilatlanma çalışmaları hakkında resmi hesabı twitterdan paylaşım yaptı.
Ali Babacan'ın Deva Partisi Sivas'ta ilk toplantısını gerçekleştirdi
Sivas Ramada Otel'de düzenlenen toplantıda çoğunluğu eski AK Partili olan isimlerle yapılan ilk toplantı görseli de bu paylaşım ekindeydi.
AK Parti'de Milletvekili aday adaylığı, Meclis Üyeliği, Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulunan bir çok ismin toplantıda olması ise dikkat çekti.
Topbaş, daha önce Konya'da yaptığı açıklamada bayram sonrası çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, “İl ve ilçe teşkilatlanma sürecimiz büyük bir titizlikle devam etmektedir. Teşkilatlarda görev alacak, toplum tarafından sevilen, başarılı isimler arasında il ve ilçe başkanlarımız ile teşkilatta görev alacak arkadaşlarımız Komisyonlarımızın çalışmaları sonrasında belirlenecektir" demişti
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

