
1979 yılında Sivas’ta doğan Derya Demir Doğan, Aydoğan Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını açıkladı. Cumhuriyet Üniversitesi Muhasebe ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun olan Doğan, 2000 yılından itibaren görev yaptığı Selçuk Ecza Deposu’ndaki çalışma hayatını tamamlayarak emekli oldu.
Aydoğan Mahallesi Muhtar Adayı Derya Demir Doğan
Uzun yıllardır gönüllü çalışmalarda yer aldı
Meslek hayatının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol alan Derya Demir Doğan, uzun yıllar çeşitli yardım faaliyetlerinde görev yaptı. Daha sonra “Bir Elde Sen, Uzat Gönüllüler Ekibi” içerisinde yer alarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla gönüllü çalışmalarını sürdürdü.
Aydoğan Mahallesi’ne hizmet için yola çıktı
Evli ve Umut ile Huzur isimli iki çocuk annesi olan Doğan, dedesinin ve babasının doğup büyüdüğü, kendisinin de anılarla bağlı olduğu Aydoğan Mahallesi’ne hizmet etmek amacıyla muhtar adayı olduğunu duyurdu. Önceki dönemlerde görev yapan merhum muhtar Yusuf Baloğlu’nu rahmetle andığını ifade eden Doğan, bu sürece vaatlerle değil, mahalle sakinlerinin her an yanında olma anlayışıyla çıktığını vurguladı.
Dayanışma ve birlik çağrısı yaptı
Bekçi Hasan’ın torunu, Kahveci Doğan’ın kızı olan Derya Demir Doğan, Aydoğan Mahallesi’nde kadın dayanışmasını, kadın gücünü ve kadın farkını ortaya koymak için hazır olduğunu belirtti. Mahallede birlik, dayanışma ve sosyal duyarlılığı güçlendirmeyi hedeflediğini dile getiren Doğan, muhtarlık görevini aktif, ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir anlayışla yürütmeyi amaçladığını kaydetti.

aydoğan mahallesi, muhtar adayı, derya demir doğan, sivas yerel siyaset, mahalle muhtarlığı, kadın muhtar adayı
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





