
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefatının 14. yıl dönümünde Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı rahmetle andı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Necmettin Erbakan’ı andı!
Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Milli Görüş Hareketi'nin kurucusu ve 54. Hükümetin Başbakanı olan Necmettin Erbakan'ı şu sözlerle yad etti:
"Milli Görüş Hareketi'nin kurucusu, 54'üncü Hükümetin Başbakanı, hizmet ve dava adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı vefatının 14'üncü seneidevriyesinde rahmetle yad ediyorum. Rabb'im muhterem hocamızı cennetiyle, cemaliyle müşerref eylesin."
Türkiye’nin siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olan Necmettin Erbakan, Milli Görüş hareketinin lideri olarak uzun yıllar siyaset sahnesinde yer almış ve ülkeye önemli katkılarda bulunmuştu.

(DHA)
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




