Reklam
Reklam
blank
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya Başbakanı Sanchez ile Dolmabahçe’de bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya Başbakanı Sanchez ile Dolmabahçe’de bir araya geldi!

blank
geldas
blank

blank
Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’i İstanbul Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya Başbakanı Sanchez ile Dolmabahçe'de bir araya geldi!

Gerçekleşen kritik görüşmede, Türkiye ile İspanya arasındaki ikili ilişkiler detaylı şekilde ele alındı.

Görüşmeye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı.

İkili ilişkilerin yanı sıra görüşmenin ana gündem maddesinin, İsrail’in Gazze’ye yönelik devam eden saldırıları olduğu belirtildi. Erdoğan ve Sanchez’in, bölgedeki insani dramı, uluslararası toplumun sorumluluğunu ve ateşkes çağrılarını kapsamlı şekilde değerlendirdiği öğrenildi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Türkiye ve İspanya’nın, Orta Doğu'daki barış ve istikrarı sağlamak amacıyla iş birliğini sürdürme konusunda mutabık kaldığı aktarıldı.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555