Reklam
Reklam
blank
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Sivaslı kadına beraat kararı: “Çocuğun cinsel istismarı” suçlamasından aklandı

Sivaslı kadına beraat kararı: “Çocuğun cinsel istismarı” suçlamasından aklandı

blank
vd
blank

blank
Menekşe İrem Çolak

"Ben dudak seviyorum" diyerek 5 yaşındaki kuzenini zorla dudaklarından öptüren D.Ö.K isimli TikTok kullanıcısı tutuklanarak cezaevine gönderilirken olay sonrasında Sivas 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, sanık  D.Ö.K , “sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı” suçlamasıyla yargılandığı davada beraat etti.

Sivaslı kadına beraat kararı: “Çocuğun cinsel istismarı” suçlamasından aklandı

Duruşma kapsamında SEGBİS aracılığıyla Ürgüp’ten katılan D.Ö.K , mahkemeye verdiği savunmasında suçlamaları kabul etmediğini belirterek, kuzeni olan mağdura karşı cinsel amaçlı herhangi bir eylemde bulunmadığını söyledi. Bahse konu video görüntüsünün 2023 yılı Şubat ayında Sivas'ta çekildiğini ifade eden Özgül, olayın sosyal medya paylaşımı nedeniyle farklı şekilde yorumlandığını dile getirdi.

Mağdurun babası C.N. ise mahkemedeki ifadesinde, sanığın kendi evlerinde büyüdüğünü ve oğluna karşı bu şekilde bir niyet taşıdığına inanmadığını belirterek şikâyetçi olmadığını ifade etti. Ayrıca mağdur Ö.H.N.in vekili ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vekili, sanığın cezalandırılmasını talep etti.

Savcılık mütalaasında, sanığın cezalandırılmasına yetecek kesin ve inandırıcı delil bulunmadığını belirterek beraatini talep etti. Mahkeme, yapılan yargılama sonunda D.Ö.K  hakkında isnat edilen suç açısından kastın bulunmadığı kanaatine vararak beraatine karar verdi.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555