Reklam
Reklam

Türkiye 2.’si Oldu

blank
Buse Dilara Yaman
blank
Haber Merkezi

Erzurum´da 300 sporcunun katılımı ile yapılan “Kuzey Disiplini 2. etap yarışmalarına” ilimizi temsilen katılan Buse Dilara Yaman, U18 kızlar kategorisinde Türkiye 2.´si oldu.

İlimizi temsilen katılan Buse Dilara Yaman Türkiye 2.'si oldu

Türkiye Kayak Federasyonunun 2020 yılı faaliyet programında yer alan “Kuzey Disiplini 2. etap yarışmaları” sona erdi.

Erzurum Kandilli kayak merkezinde iki gün süren müsabakalara Türkiye genelinden 300 sporcu katıldı. Müsabakaların açılış töreninde şehitler için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi.

Sivas´ı temsilen yarışlara antrenör Kibar Genç nezaretinde katılan Sivas Gençlik Spor Kulübü sporcularından Buse Dilara Yaman, U18 kızlar kategorisinde Türkiye 2.´si oldu. Gümüş madalyayı kazanan Yaman, kariyerine bir derece daha eklemeyi başardı.

Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara ödülleri Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Erzurum Gençlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenli, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri Talip Uzun, Süleyman Yıldırım ve Haydar Çetinkaya tarafından verildi.

Kayaklı koşu Türkiye Şampiyonası finalleri 8-9-10 Mart 2020 Tarihlerinde Bolu´da organize edilecek. (İrade/Oğuzhan Sarzep)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555