Reklam
Reklam

Bozkırın ortasındaki saklı cennetler ziyaretçi akınına uğradı!

blank
cenets
blank
Haber Ajansı - İHA

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve “doğal akvaryum” ile “bozkırın nazar boncuğu” olarak adlandırılan Gökpınar Gölü ile Şuğul Vadisi, yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Bozkırın ortasındaki saklı cennetler ziyaretçi akınına uğradı!

17 metre derinliğine rağmen dipteki balıkların net şekilde görülebildiği berrak suyuyla dikkat çeken Gökpınar Gölü, turkuaz rengi ve eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini büyülüyor. Doğa severler, gölde bol bol fotoğraf çekerek bu eşsiz güzelliğin tadını çıkarıyor.

Bölgenin bir diğer gözde noktası olan Şuğul Vadisi ise doğal kaya oluşumları, yürüyüş parkurları ve serin havasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yaz sıcağında doğa yürüyüşü yapmak isteyen ziyaretçiler için ideal bir ortam sunan vadi, son günlerde yoğun ilgi görüyor.

“Burada olmaktan çok keyif aldım”
Gökpınar Gölü ve Şuğul Vadisi’ni ilk kez ziyaret eden Emel Güler, “Sivaslıların misafirperverliğini çok iyi gördük, çok güzel ağırlandık. Ülkemizde böylesine doğal ve güzel yerleri gezmekten büyük mutluluk duydum” dedi.

“Çok güzel bir şehriniz var”
İstanbul’dan gelip Gürün’ü gezen bir ziyaretçi ise, “Sivas’a ikinci gelişim. Gökpınar Gölü’nü çok beğeniyorum, İstanbul’a dönünce yakınlarıma mutlaka tavsiye ediyorum. Divriği, Kangal, Zara gibi ilçeleriyle Sivas’ta gezilecek çok yer var. ‘Sivas’ta gezilecek yer yok’ diyenlere burayı görmelerini öneriyorum” diye konuştu.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör

blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555