

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin her fırsatta Sivas'ın çeşitli bölgelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerle direkt olarak sahadan ihtiyaçların bilgisine vakıf oluyor.
Başkan Bilgin Kuruçay ve Sakarya ile Beraber Esnaf Ziyaret Etti
Gerçekleştirdiği mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bölgenin ihtiyaçlarını bizzat ihtiyaç sahibi kişilerden dinleyen Bilgin, daha oradan ayrılmadan ilgili Başkan Yardımcısı veya müdürlere hemen talimatlar vererek tabanın böylece rahatlamasını ve bölgenin ihtiyaçlarının giderilmesini sağlıyor.
Sorunları çözülen esnaf ve mahalle sakinleri ise Başkan Bilgin'e ve Sivas Belediyesi'ne teşekkür ediyor.
Ziyaretlerde Başkan Bilgin'e teşkilattan genellikle eşlik eden isimler ise Merkez İlçe Başkanı M. Burak Kuruçay ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya oluyor.
NOT ALDILAR!
Bugün gerçekleştirilen Atatürk Caddesi ziyareti esnasında Başkan Bilgin'e eşlik eden teşkilat başkanları Kuruçay ve Sakarya vatandaşlardan partiyle ilgili beklentileri dinleyerek notlar aldı.

Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





