Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • BELEDİYE
  • Ahmet Kuzu Yatırımlarına Devam Ediyor! Beyaz İnci Otel Açıldı

Ahmet Kuzu Yatırımlarına Devam Ediyor! Beyaz İnci Otel Açıldı

otel
x - Büyük Sivas

Sivas Belediyesi iştiraki olan Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü aynı zamanda Sivas Belediye Meclis Üyesi olan ve AN İnşaat firması sahibi Ahmet Kuzu Beyaz İnci Otel’ini açtı.

Ahmet Kuzu Yatırımlarına Devam Ediyor! Beyaz İnci Otel Açıldı

Sivas'ta bir çok farklı sektörde faaliyet gösteren Kuzu çalışma alanları arasına şimdi de otel ekledi.

Açılışa Sivas protokolü yoğun ilgi gösterdi. Protokol üyeleri açılışta konuşmalar gerçekleştirdi.

Sivas Valisi Vali Yılmaz Şimşek, otelin Sivas'ımıza hayırlı olmasını dileyerek, hizmete giren bu gibi işletmeler sayesinde ilimiz ekonomisinin daha da gelişeceğini söyledi.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "Şehrimiz turizmine ve istihdama katkı sağlayacak bu yeni tesisin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Son olarak TSO Başkanı Mustafa Eken yaptığı ise yaptığı konuşmada kamunun özel sektöre öncelik vermesi gerektiğini dile getirirken, “Hizmet sektöründe öncelik özel sektörün olmalı. Kurumlarımızda kalan açığı kapatmak için hazır olmalı. Hizmet sektörümüze bu anlamda destek verilmeli. Açılışını yaptığımız Beyaz İnci Otel’e ve Ahmet Kuzu ve ailesine hayırlı bol kazançlar diliyorum. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Büyük Sivas Medya Grubu olarak bizlerde şehrimize kazandırılan otelin işletme sahiplerine ve şehrimize hayırlı olmasını dileriz.

 

Büyük Sivas Haber

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555