Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Beşiktaş derken Antalyaspor’a imza atmıştı! Sergen Yalçın’ın yeni maaşı belli oldu!

Beşiktaş derken Antalyaspor’a imza atmıştı! Sergen Yalçın’ın yeni maaşı belli oldu!

blank
maaşı
blank
Haber Ajansı

Süper Lig'in önemli isimlerinden Sergen Yalçın, yeniden teknik direktörlüğe döndü. Beşiktaş'ta görevi bıraktıktan sonra 2 yılı aşkın bir süredir herhangi bir takım çalıştırmayan deneyimli teknik direktör, Antalyaspor ile Süper Lig'e geri döndü. Antalyaspor'dan yapılan resmi açıklamayla birlikte gün yüzüne çıkan anlaşmanın ardından Sergen Yalçın'ın yeni maaşı da belli oldu.

Beşiktaş derken Antalyaspor’a imza atmıştı! Sergen Yalçın'ın yeni maaşı belli oldu!

Türk futbolunun önemli isimlerinden birisi olan Sergen Yalçın, Süper Lig'e geri döndü.

2021 yılında ayrıldığı Beşiktaş'tan sonra uzun bir süredir takım çalıştırmayan Yalçın, Antalyaspor ile resmen anlaşma sağladı.

Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetiminin teknik direktör adayları listesinde ilk sıralarda yer aldığı söylenen tecrübeli teknik direktör, büyük bir sürprize imza atmıştı.

51 yaşındaki çalıştırıcının şu an için teknik direktörü bulunmayan Adana Demirspor'a imza atacağı da söylenenler arasındaydı.

Antalyaspor resmen açıkladı
Antalyaspor'da, Nuri Şahin'den boşalan teknik direktörlük görevine, Sergen Yalçın'ın getirildiği duyuruldu.

Kulübün sosyal medya hesabından, 'Başkanımız Sinan Boztepe'den yeni yıl mesajı başlığıyla yayınlanan mesajda, "Kulübümüz teknik direktör Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" denildi.

İstanbul'da yarın detaylar için son bir görüşme yapılacak ve imza töreni ilerleyen günlerde Antalya'da gerçekleşecek. Sergen Yalçın sezon sonuna kadar göreve getirilirken sözleşmede 1 yıl da opsiyon yer alacak.

Yeni maaşı belli oldu
Ajansspor'un haberine göre; Akdeniz ekibiyle prensipte anlaşmaya varan Sergen Yalçın'ın alacağı ücrette belli oldu.

51 yaşındaki çalıştırıcının kırmızı-beyazlı kulüpten yarım sezon için 20 milyon TL'ye yakın bir para kazanacağı belirtildi.

"Beşiktaş'tan haber gelmedi"
Sergen Yalçın, anlaşmaya ilişkin ilk açıklamasını şu sözlerle yaptı: Beşiktaş'tan haber gelmedi, ismim geçti. Ama yapacak bir şey yok. Çalışmak zorundayız. Ekibim 2 yıldır beni bekliyor. Şartlarda anlaştık. Ben her zaman Beşiktaş'ın emrindeyim ama haber gelmeyince yapacak bir şey yok."

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve 9 Aralık 2021 tarihinden bu yana boşta olan Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlı takım ile 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Beşiktaş teknik direktörlük kariyerinde 79 maçta görev alan 51 yaşındaki çalıştırıcı söz konusu bu maçlarda 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyetle 145 puan topladı ve maç başına da 1.84 puan ortalaması yakaladı. (Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555