

Sivas'ta vatandaşların sık kullandığı Paşafabrikası mesire alanında bulunan bebek bakım odasının kapısının kilitli olması tepkilere neden oldu. buyuksivas.com WhatsApp ihbar hattımız (0555 898 15 58) üzerinden gelen mesajda bir vatandaş duruma isyan ederek, “Madem açmayacaksınız, madem bakmayacaksınız, yıkın gitsin…” ifadelerini kullandı.
Paşabahçe’deki bebek bakım odası kilitli: Vatandaş tepkili!
Adem Uzun belediyeciliği…#Sivas Paşafabrikası’ndaki bebek bakım odasının kapısı kilitli…
Whatsapp hattımız 05558981558’e gelen vatandaş mesajı “Madem açmayacaksınız, madem bakmayacaksınız, yıkın gitsin…” pic.twitter.com/vAXuv4P0pT— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) May 6, 2025
Vatandaşlar özellikle hafta sonları yoğunluk yaşanan bölgede ailelerin çocuklarıyla rahatça vakit geçirebilmesi için tahsis edilen bu tür alanların atıl durumda olmasından rahatsız. Gelen mesajda belirtilen görüntülerde, bebek bakım odasının uzun süredir kullanılmadığı, kapısının kilitli olduğu ve çevresinde herhangi bir bilgilendirici tabela bulunmadığı görülüyor.
Yetkililerden, hem bakım odasının tekrar aktif hale getirilmesi hem de vatandaşların bu tür ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlemeler yapılması bekleniyor. Özellikle çocuklu ailelerin kullandığı mesire alanlarında hijyenik ve erişilebilir bakım alanlarının sağlanması gerektiği vurgulanıyor.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

