
Bayram Yoğunluğuna 867 Ek Sefer Planlandı.. Bayram Yoğunluğuna 867 Ek Sefer Planlandı.. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı ve ara tatil döneminde artan yolcu talebine yönelik alınan önlemleri açıkladı. Yapılan açıklamada, iç hat uçuşlarında kapasitenin artırıldığı duyuruldu.
Bayram Yoğunluğuna 867 Ek Sefer Planlandı!
Bakan Uraloğlu, bayram sürecinde yaşanacak yoğunluğu karşılamak amacıyla toplam 867 ilave sefer planlandığını belirtti. Ek seferlerin, vatandaşların seyahatlerini daha rahat gerçekleştirebilmeleri için bayram tatili sonuna kadar devam edeceği ifade edildi.
Artan yolcu talebine karşı hava yolu ulaşımında aksama yaşanmaması için gerekli tüm planlamaların yapıldığını vurgulayan Uraloğlu, ek seferlerle birlikte yoğunluğun dengeli şekilde yönetilmesinin hedeflendiğini kaydetti.
Bayram ve ara tatil dönemlerinde özellikle iç hatlarda yaşanan yoğunluk nedeniyle alınan bu kararın, vatandaşların seyahatlerini kolaylaştırması bekleniyor.
bayram seferleri, uçak seferleri, Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım, hava yolu
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




