Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • STK
  • Sivas’ta STK’lar ve İş İnsanları Baybars Bebek için 3 Milyon Topladı

Sivas’ta STK’lar ve İş İnsanları Baybars Bebek için 3 Milyon Topladı

umut
x - Devrim Esra Dündar

Sivas'taki tek SMA hastası olan Baybars bebek için yardım gecesi düzenlendi. Düzenlenen yardım gecesine STK Başkanlarının yanı sıra, iş insanları ve kurum müdürleri de konuk olarak katıldı.

Sivas'ta STK'lar ve İş İnsanları Baybars Bebek için 3 Milyon Topladı

Baybars bebeğin yanında olduklarını söyleyen ve tüm Sivaslılardan yardımda bulunmasını talep eden başkanlar Baybars'ın sağlığına kavuşmasını diledi.

Dün akşam Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde saat 19:30’da düzenlenen bağış gecesine bir çok yardımsever vatandaşta telefonla katıldı.

Doğum gününde Baybars'ın 2'nci yaş günü pastası protokol üyeleri tarafından kesilirken Sivaslı iş adamları STSO'nun teşviki sonrasında oldukça yüklü bağışlarda bulundu.

Gazetecilerin bağış için aranan telefonları karşıladığı gecede Baybars bebek için 3 milyon 71 bin lira toplanarak bir yüzdelik dilim daha atlandı .

Baybars bebeğin tedavi olabilmesi için gereken 1 milyon 820 bin dolar yani 42 milyon liranın toplanması gerekiyor Devrim Esra Dündar

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555