



Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Belediye Vadi-Kab Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Yüksel, göreve geldiği günden beri mahallelerde önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.
Mahallelere önemli hizmetler götürdüklerini ifade eden Yüksel, "Yolu olmayan, girişi olmayan sokaklarımızı hem açtık, hem alt ve üstyapısını tamamladık. Bir çok sokak, yolumuz tarihinde ilk defa asfalt, parke ya da altyapı çalışması ile buluştu. Bu hizmetlerin gelmesinde elbette ki muhtarlarımızın rolü büyüktür. Kendilerine bu çalışmalarda bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.
Yüksel, 2017 yılında daha fazla hizmet yapılacağını belirterek şunları kaydetti:
"İnşallah önümüzdeki çalışma sezonunda geçtiğimiz yıldan daha çok çalışmak için gerekli tedbirlerimizi aldık. Bu sezon daha fazla asfalt, parke, kaldırım, park, yeşil alan ve daha fazla hizmetle inşallah ilçemizi değiştirmeye, geliştirmeye devam edeceğiz. Sözlerimizi birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmetlerimizi yerine getirirken günü kurtaran değil yarınlara hitap eden çalışmalarımız devam edecektir." (AA)
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler