Reklam
Reklam
blank
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Bakan Ali Yerlikaya duyurdu! 8 ilde eylem hazırlığındaki 27 terör örgütü mensubu yakalandı!

Bakan Ali Yerlikaya duyurdu! 8 ilde eylem hazırlığındaki 27 terör örgütü mensubu yakalandı!

blank
ötgüt
blank

blank
Haber Merkezi

Şanlıurfa, Mardin, Van, İzmir, Isparta, Malatya, Manisa ve Adıyaman’da PKK'ya yönelik 'Kahramanlar' operasyonu kapsamında eylem hazırlığında olan 27 şüpheli gözaltına alındı.

Bakan Ali Yerlikaya duyurdu! 8 ilde eylem hazırlığındaki 27 terör örgütü mensubu yakalandı!

Konuya ilişkin açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan geldi.

Bakan Ali Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

Bölücü terör örgütüne yönelik 'Kahramanlar' operasyonları kapsamında 8 ilde eylem hazırlığı içinde olan 27 şüpheli BTÖ üyesi yakalandı. Terör örgütünün yurt içinde ve sınır ötesinde peşlerini asla bırakmayacağız.

Jandarma Genel Komutanlığı TEM daire başkanlığı koordinesinde İl Jandarma komutanlıklarınca Şanlıurfa, Mardin, Van, İzmir, Isparta, Malatya, Manisa ve Adıyaman’da Bölücü Terör Örgütü üyelerine karşı düzenlenen operasyonlarda “Terör Örgütüne Üye Olmak, Terör Örgütüne Yardım Etmek, Terör Örgütüne Finans Sağlamak ve Terör Örgütü Propagandası Yapmak” suçlarından 27 şüpheli BTÖ mensubu yakalandı!

Operasyonları gerçekleştiren Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek. (Haber Merkezi)

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555