Reklam
Reklam
blank

blank
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Araç sahipleri için son 6 gün! Yeni düzenleme 1 Şubat’ta başlıyor!

Araç sahipleri için son 6 gün! Yeni düzenleme 1 Şubat’ta başlıyor!

blank
şubats
blank
Haber Merkezi

Araç sahiplerini ilgilendiren yeni karar açıklandı. Bu kapsamda yeni düzenleme 1 Şubat’ta başlıyor. Yaptırmayana ise af yok. İşte detaylar…

Araç sahipleri için son 6 gün! Yeni düzenleme 1 Şubat’ta başlıyor!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), 1 Şubat 2024’ten itibaren zorunlu trafik sigortası prim ücretlerine %10 zam yaptı.

Karar, 2024 Ocak ayında belirlenen araç grupları ile kullanım türlerine göre uygulanan baz primleri etkileyecek biçimde.

SEDDK tarafından yapılan açıklama kapsamında, 14 Temmuz 2007’de yayımlanan yönetmeliğin geçici 11. Maddesi kapsamında, 2024’te belirlenen araç gruplarına göre uygulanmakta olan primler, 2024 Şubat ayı itibari ile %10 zamlı olarak geçerli olacak.

Yaptırmayana ceza
Zorunlu trafik sigortası yaptırmadığı tespit edilen sürücülerin ehliyet, ruhsat ve güncel trafik sigortası poliçesini ibraz etmesi talep edilecek.

Sigorta poliçesi bulunmayan araçlar trafikten men edilirken, özel park alanına çekilerek sigorta yaptırılana kadar orada tutulacak.

Sigorta poliçesi bulunmayan araçlar trafikten men edilirken, özel park alanına çekilerek sigorta yaptırılana kadar orada tutulacak. (Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555