

Anahtar Partisi Sivas İl Teşkilatı’nda dikkat çeken bir istifa yaşandı. İl Başkan Yardımcısı Abdulvahap Yıldız, görevinden ayrıldığını açıkladı.
Anahtar Partisi Sivas İl Başkanlığında İstifa!
Yıldız, teşkilat içerisinde yaşanan yönetimsel sıkıntıları gerekçe göstererek istifasını kamuoyuna duyurdu.
“Bu bir kopuş değil, yapıcı bir duruştur”
Görevden ayrılmasının partiden uzaklaşmak anlamına gelmediğini vurgulayan Abdulvahap Yıldız, “Ben bu davadan vazgeçmedim. Anahtar Partisi’nin Türkiye için umut vadeden bir siyasi hareket olduğuna inanıyorum. Ancak teşkilat yapılanmasında yaşanan bazı aksaklıklar sebebiyle İl Başkan Yardımcılığı görevimi sürdürmemin doğru olmayacağı kanaatine vardım,” ifadelerini kullandı.
Yıldız, Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’nun siyasi duruşuna ve vizyonuna olan güvenini koruduğunu belirtti. Görev süresi boyunca Sivas’ta partinin birçok faaliyetine öncülük eden Yıldız, istifasını yapıcı bir tavırla gerçekleştirdiğini dile getirerek, “Görevimden ayrıldım ama mücadelemden değil. İlkeli duruşumdan taviz vermeden, Anahtar Partisi’nin ideallerine katkı sunmaya devam edeceğim,” dedi.
Resmi açıklama bekleniyor
Sivas İl Başkanlığı’ndan istifaya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, İl Başkan Yardımcılığı görevine kimin getirileceği önümüzdeki günlerde netleşecek.

(Haber Merkezi)
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

