Reklam
Reklam

Altınyayla–Ulaş yolu yoğun kar nedeniyle trafiğe kapatıldı!

yaya
Kadriye Gülüm

Altınyayla–Ulaş yolu yoğun kar nedeniyle trafiğe kapatıldı.. Sivas’ta etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara neden olmaya devam ediyor.

Altınyayla–Ulaş yolu yoğun kar nedeniyle trafiğe kapatıldı!

Altınyayla ile Ulaş ilçelerini birbirine bağlayan karayolunda olumsuz hava şartları nedeniyle görüş mesafesi düştü, yol yüzeyinde buzlanma oluştu.

Yetkililer tarafından yapılan değerlendirme sonrası, sürücülerin can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla Altınyayla–Ulaş yolu geçici olarak trafiğe kapatıldı. Bölgede kar yağışının ve rüzgârın etkisini sürdürdüğü, bu nedenle yolun yeniden açılmasının hava koşullarına bağlı olduğu belirtildi.

Karayolları ve ilgili ekiplerin, yolun ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken, sürücülerden alternatif güzergâhları kullanmaları ve zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları istendi.

Sivas, Altınyayla, Ulaş, kar yağışı, yol kapandı, kış şartları, trafik, ulaşım

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555