Reklam
Reklam

Evlerden 230 bin TL’lik altın çalan kadınlar yakalandı

blank
hırsız
blank
x - Büyük Sivas

4 ikametten 230 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan 2 kadın kişi; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Evlerden 230 bin TL'lik altın çalan kadınlar yakalandı

Kentte 4 ayrı ikametten toplam 230 bin TL değerinde ziynet eşyası çalınması olayları ile ilgili olarak Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda eşkalleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için 4 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.

Yapılan operasyonda olayların şüphelisi olan G.D.Ç. ve L.P. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, şüpheli şahısların hırsızlık için bir eve girmesi, güvenlik kameralarınca kaydedildi. (İHA)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555