

Sivas’ta son yağışların ardından Terminal mevkii adeta su gölüne döndü.
Alt yapı övüldü! Sonuç göl oldu!
Belediye Başkanı Adem Uzun’un sık sık övgüyle bahsettiği altyapı çalışmalarının ardından yaşanan bu manzara, vatandaşın tepkisini çekti. En ufak yağmurda bile yolların göle dönmesi, kış ayları için ciddi endişe oluşturdu.
Terminal çevresindeki birçok noktada su birikintileri oluşurken, sürücüler ilerlemekte zorlandı. Yayalar ise su birikintileri nedeniyle kaldırım ve yol ayrımında güçlük yaşadı. Vatandaşlar, “Bu kadar az yağmurda böyle oluyorsa, kışın halimiz ne olacak?” diyerek duruma tepki gösterdi.
Bölgede çekilen görüntülerde, altyapı çalışmalarının yetersiz kaldığı, mazgalların suyu tahliye edemediği ve yolun büyük bölümünün su altında kaldığı görüldü. Esnaf ve vatandaşlar, belediyenin kalıcı bir çözüm üretmesini isterken, mevcut durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.
Sivas’ta son yağışların ardından Terminal mevkii adeta su gölüne döndü. #sivas #sondakika pic.twitter.com/wi7nVJVuDA
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) November 15, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





