Reklam
Reklam

Alperen Ocaklarından Hükümete Destek

Alperen Ocakları
x - Büyük Sivas

Yalova Alperen Ocakları Vakfı İl Başkanlığı'nın devir teslim törenine katılan Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mircan, burada yaptığı konuşmada İdlib operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Operasyonun çok daha önceden yapılması gerektiğini savunan Mircan, "Şimdi orada DEAŞ, PYD gibi Amerika’nın da desteklediği örgütler var. Bunlar, Akdeniz’e koridor oluşturmaya çalışıyorlar. Daha önce de Türkmen Dağı’ndan denediler. Hükümetin almış olduğu bu karar, çok önemli bir karar. Geç alınmış bir karar. Daha önceden yapılsaydı belki böyle sıkıntı olmazdı; diye düşünüyoruz. Allah, bütün güvenlik güçlerimizi korusun. Onların muzafferiyetlerini nasip etsin inşallah" diye konuştu.

Alperen Ocakları

Kuzey Irak'ta yapılan 'bağımsızlık referandumu'yla ilgili de konuşan Mircan, "Referandum, hem uluslararası hukuka hem de Irak’ın anayasasına aykırıdır" dedi.

Yalova AlperenOcakları Vakfı İl Başkanlığı devir teslim töreninde Tuncay Ekinci, görevini Mehmet İkbal Bilgili’ye teslim etti. Programa, BBP Yalova İl Başkanı Yusuf Avcı da katıldı.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555