

x - Emre Gençleşen
Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Ulaş Karasu sosyal medya hesabından Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı’nda meydana gelen toprak kaymasını paylaştı.
Allah Korusun! Ankara- Sivas Hızlı Tren Hattında Toprak Kayması!
Vekil Karasu paylaşımında: "Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı’nda
#Yozgat'ın #Yerköy ilçesi #Sarayköy mevkiinde bugün yoğun yağmurdan toprak kayması yaşandı!
Can kaybının olmaması, sorunu ortadan kaldırmıyor.
Her yağmurdan sonra aynı sorun….Zemin etüdünü adam gibi yapmazsan, hızlı tren geçişinin şartlarını tam oluşturmazsan, riskleri öngöremezsen, suçu yine hava muhalefetine atarsın…Olmadı, fıtrat deyip geçersin!
Önlem alın, ÖNLEM!" ifadelerine yer verdi.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler
Şenay Şimşek
Haber Editörü


Ya bu CHP zihniyeti hep böyledir elinden is gelmez ama karala yok söyle yok böyle ya bu zamana kadar siz niye yapmadiniz calip cirpip devleti bütcesini bitirdiniz sonra avrupada ABD para dilenerek bu milleti borclu yapan siz degilmisiniz yokluk kuyruklar hersey kara borsa yapan siz degilmiydiniz simdi cikmis ahkam kesiyorsunuz utani be bu millet onlari unutmadi ama yalanlarinizla eski yaptiklarinizi unuturdunuz ama bu millet haklarini size helal etmiyor bunuda bilin oynamayi yapmayi bilmeyen gelin yerim dar dermis Chp side ayni bos cürümüs zihniyet sözde Atatürkcü kimligine saklanarak milleti uyutmaya calisiyorsunuz ama siz Atatürkcü degil PKK, Kandilin fetonun yalakasi olmusunuz neyden bahsediyon millet yemez bu yalanlarinizi yetti artik 80 senedir yalan söyleye söyleye milletide ayni kendinize benzetiniz be yuh olsun bos beyinlere yuh.