Reklam
Reklam
blank

blank

Alim Yıldız Veda Etti!

blank
edasa
blank
Haber Ajansı

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Şengönül atanmıştı.

Alim Yıldız Veda Etti!

8 yıldır Sivas Cumhuriyet Üniversitesi rektörlük görevini sürdüren Alim Yıldız'ın da görevi bu atama ile sona erdi.

Yıldız sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Yıldız paylaşımında:

" 2016 yılından itibaren 8 yıl boyunca büyük bir onur ve gururla yürütmüş olduğum Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlük görevimin sonuna gelmiş bulunuyorum. Asistan olarak kapısından içeriye adım attığım Üniversitemizde, bir akademisyen için en üst makam olan Rektörlük görevi şahsım için şereflerin en büyüğü olmuştur.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü gibi son derece kıymetli ve onurlu bir görevi şahsıma layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ederim. Önceki dönem YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç ve mevcut YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a teşekkür ediyor; bu zamana kadar iş birliği içerisinde çalıştığımız tüm kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına, akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize, çalışma arkadaşlarıma ve Sivas halkına şükranlarımı sunuyorum. Görev yaptığım sürede her zaman yanımda olan, fedakârlık ve özveri ile desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli aileme ne kadar teşekkür etsem azdır.

Rektörlük görevine atanan değerli arkadaşım Prof. Dr. Ahmet Şengönül hocamıza yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Şehrimize ve üniversitemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

(Menekşe İrem Çolak)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Ahmet bey 22.09.2024 22:21

Hizmet ettiklerini düşünüyorlar hicbiryere gitmesinler. Alimim yerini ayarladığı konuşuluyor. Kacmaları onları kurtarmayacak. Bu kadar zulmun hesabını erinde gecinde verecekler.

Yanıtla
Ali 22.09.2024 11:02

Adamı bir tek seven yok ya şu şehirde, oturup başını iki elinin arasına alıp düşünsün, mahvettigi üniversite yi de düşünsün

Yanıtla
Şerif Akgül 22.09.2024 10:37

Allaha şükürler olsun, bitmez denilen lanet sona erdi , kurbanlar kesilsin , lokmalar dağıtılsın

Yanıtla
Ergün Toy 22.09.2024 10:33

Alim Ünal Hilmi Hakan Enis ten oluşan SIVASA İHANET timi artık sona ermiştir. Bu gün Sivasın kurtuluş günü ilan edilmelidir.

Yanıtla
Nuri Şahiner 22.09.2024 10:29

Yaptıkları zulüm ve Sivas’a verdikleri zararı 7 sülalesi ödeyemeyecek. Sokaklarda nasıl dolaşacak acaba?

Yanıtla
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555