Reklam
Reklam

Alibaba – Seyrantepe’de yol çilesi büyüyor!

blank
büyüsa
blank
Ramazan Arslan

Sivas’ta Alibaba – Seyrantepe Mahallesi, Yeğenler Cami karşısındaki yol, yaklaşık 1 aydır yapılmayı bekliyor.

Alibaba – Seyrantepe’de yol çilesi büyüyor!

Bölge sakinleri, çalışmaların uzamasından dolayı hem araçların hem yayaların ciddi şekilde mağdur olduğunu dile getiriyor.

Kuru havalarda dahi zor geçilen yolun, yağışla birlikte çamur deryasına döndüğünü belirten vatandaşlar, artık güvenli şekilde yürüyemediklerini ifade ediyor. Duruma tepki gösteren mahalleli, şu soruyu gündeme taşıdı:

“Belediye ıslakken daha kolay olur diye mi düşündü acaba? Yayalar kenardan geçip gidiyordu, şimdi çamur yüzünden o da imkânsız…”

“2025 bitmeden buralar yapılır mı?”

Senenin bitmesine az bir süre kala bölgede hâlâ bir ilerleme olmaması, vatandaşların tepkisini artırmış durumda. Mahalle sakinleri, bir an önce asfalt ve çevre düzenlemesi yapılmasını istiyor. Aksi halde özellikle yağışlı havalarda günlük yaşamın daha da çileye döneceğini söylüyor.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör

blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555