Reklam
Reklam

Aksu’daki tehlike büyüyor! Alt geçit çökme riski altında!

resa
Habibe Güner

Sivas’ta uzun süredir Aksu Mahallesi’nde bulunan bir noktada yaşanan altyapı sorunu vatandaşları tedirgin ediyor.

Aksu’daki tehlike büyüyor! Alt geçit çökme riski altında!

Bölge sakinleri, altında alt geçit bulunan noktada zeminin çökmek üzere olduğunu belirterek yetkililere seslendi.

“Belediyeye haber verdik ama ilgilenen olmadı”

Vatandaşlar, söz konusu alanın uzun süredir bu şekilde olduğunu ve tehlikenin her geçen gün arttığını ifade etti. Belediye birimlerine defalarca bilgi verilmesine rağmen herhangi bir müdahale yapılmadığını belirten çevre esnafı, “Aksu’nun başındaki bu bölge aylardır aynı durumda. Altında alt geçit var, çökme riski çok yüksek. Bir araç veya yaya geçerken ciddi bir kaza yaşanabilir” diyerek duruma tepki gösterdi.

Bölge sakinleri önlem istiyor

Mahalle halkı, hem araç hem yaya trafiği açısından risk oluşturan bu alanda acil önlem alınmasını talep ediyor. Zemindeki çökme nedeniyle asfaltın bozulduğu, yağışların da riski artırdığı belirtiliyor.

Vatandaşlar, “Bir facia yaşanmadan önce önlem alınsın” çağrısında bulunarak belediye ekiplerinden bir an önce çalışma yapılmasını istiyor.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555