Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Akıllara zarar iddiaya Fenerbahçe’den yanıt! “Ali Koç, MHP Genel Başkanı olacak” iddiası!

Akıllara zarar iddiaya Fenerbahçe’den yanıt! “Ali Koç, MHP Genel Başkanı olacak” iddiası!

blank
olacaks
blank
Haber Merkezi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Fenerbahçe’nin şampiyon olması halinde MHP Genel Başkanı olacağı yönündeki iddialara, Fenerbahçe cephesinden sert yanıt geldi.

Akıllara zarar iddiaya Fenerbahçe’den yanıt! "Ali Koç MHP Genel Başkanı olacak" iddiası!

Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu, ZankaTV YouTube kanalında yaptığı açıklamada "Fenerbahçe şampiyon olursa Ali Koç, MHP'nin Genel Başkanı olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan da farkında" ifadelerini kullanmıştı. Bu iddia, spor ve siyaset camiasında büyük yankı uyandırırken, Fenerbahçe Kongre Üyesi Avukat Fatih Şaşıoğlu’ndan konuya ilişkin açıklama geldi.

"Bu iddialar siyasi nezaketten uzaktır"

Şaşıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Bugün bazı kaynaklarda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç hakkında birtakım iddialarda bulunulmuş ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğu halinde Sayın Ali Koç'un Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olacağı ileri sürülmüştür. Öncelikle ve önemle belirtmek gerekir ki, kutlu bir görev olan MHP Genel Başkanlığı vazifesi Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli tarafından yerine getirilmektedir. MHP Genel Başkanlığı hakkında asılsız iddialar, siyasi nezaketten uzaktır."

"İddiaların hukuki dayanaktan yoksun olduğu açık"

Açıklamada, MHP Parti Tüzüğü’nün 69/5 maddesine göre genel başkan adayı olabilme şartlarının açıkça belirtildiği vurgulanarak, Ali Koç hakkındaki iddianın hukuki bir karşılığı olmadığı ifade edildi.

Şaşıoğlu, bu tür iddiaların özellikle kritik bir derbi öncesinde gündeme getirilmesinin "suyu bulandırma" amacı taşıdığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
"Tüm kulvarlarda başarılı bir şekilde yoluna devam eden Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında özellikle kritik derbiye 1 gün kala bu iddiaların gündeme getirilmesi, deyim yerindeyse suyun bulandırılmaya çalışılması anlamına gelmektedir. Bu nedenle bu iddialara itibar edilmemesi gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Fenerbahçe cephesi, iddiaların asılsız olduğunu ve bu tür spekülasyonlara kulak asılmaması gerektiğini vurguladı.

(Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555