
AK Parti Grup Toplantısında Dikkat Çeken Kare.. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de düzenlenen grup toplantısı, siyasi mesajların yanı sıra toplantı öncesinde yaşanan bir anla da gündeme geldi.
AK Parti Grup Toplantısında Dikkat Çeken Kare! Erdoğan ve Ruşen Çakır Tokalaştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını dinlemek üzere Meclis’e gelen gazeteciler arasında yer alan Ruşen Çakır, toplantı öncesinde Erdoğan’ın bulunduğu alana gelerek selam verdi. İkili arasında gerçekleşen tokalaşma anı, toplantının dikkat çeken görüntülerinden biri oldu.
Toplantı başlamadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bazı davetlilerle kısa süreli sohbet ettiği, bu sırada gerçekleşen tokalaşmanın salondaki kameralar tarafından kaydedildiği görüldü. Siyasi gündemin yoğun olduğu grup toplantısında yaşanan bu an, sosyal medyada da kısa sürede gündem olan detaylar arasında yer aldı.
Recep Tayyip Erdoğan, Ruşen Çakır, AK Parti Grup Toplantısı, TBMM, siyasi gündem
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




