Reklam
Reklam
blank

AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı

blank
istişare
blank

blank
Haber Merkezi

AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığı tarafından aylık istişare toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığı istişare Toplantısı

AK Parti Sivas İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Hakan Aksu, istişare toplantısında yaptığı konuşmada, 2019 yılında gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemli olduğunu belirtti.

Mahalle sorumlularının ve sandık başkanlarının bu seçimde daha fazla gayret göstermelerini isteyen Aksu, seçimlerde izlenecek yolu da anlattı.

AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın ise, "Gemerek Meslek Yüksekokulu'nda yaşadığımız yurt konusunu çözüme ulaştırdık. Mevcut kız yurdunu ihale ederek Gemerekli bir işletmeciye verdik. Önümüzdeki yıl yurt sorunu yaşanmayacak. KYK'ya ait yurt inşaatı da 2018 yılında başlayacak. Gemerek Devlet Hastanemizde yaşanılan uzman hekim sıkıntısını da bir nebze olsun çözüme kavuşturduk. 2018'in ilk haftalarında çocuk uzman hekimimiz de göreve başlayacak. Bu müjdeyi de burada sizlere vereyim." şeklinde konuştu. (AA)

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555