

AK Parti İstanbul teşkilatında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 2021 yılından bu yana AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı görevini yürüten Erdem Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.
AK Parti de Şok! O İlçenin Başkanı İstifa Etti!
Demir, istifa kararının AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ile yapılan istişareler sonucunda alındığını belirterek, görev süresi boyunca destek olanlara teşekkür etti. Sosyal medya paylaşımında, "Görevler geçici, davamız bakidir" ifadesine yer veren Demir, AK Parti'deki mücadelesine farklı şekillerde devam edeceğinin sinyalini verdi.
Demir açıklamasında, “25 Ocak 2021 tarihinden itibaren büyük bir gururla yürüttüğüm AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Görev sürem boyunca destek olan herkese, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Üsküdar teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti camiasında ve Üsküdar kamuoyunda sürpriz olarak değerlendirilen istifa sonrası, Demir’in yerine kimin getirileceği ise merak konusu oldu.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler






