
AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya başkanlığında kent meydanında parti tarafından açılan üye kayıt standlarında AK Gençler çalışmalarını sürdürüyor.
Sivas'ta AK Gençler Sahada! Tüm Teşkilatlar 2023 Öncesi Sahada Olmalı
2023 seçimleri öncesinde Sivas'ta en çok çalışması gereken teşkilat olan AK Gençlerin sahada olması AK Partililerde sevinç yaratırken çalışmaların ise artarak devam etmesi isteniyor.
AK Gençlerin yanı sıra Merkez İlçe Başkanlığı'nın köy ve mahalle ziyaretlerini artırması, Kadın Kolları Başkanlığı'nın ise bire bir temas ile ev ev gezerek özellikle kadınlara AK Parti'nin çalışmalarını anlatması bekleniyor.
Ana Kademe İl Başkanlığı'nın ise Sivas'ın merkez dahil 17 ilçesinde İlçe Başkanlıkları, Kadın ve Gençlik Kollarının koordinasyonunu sağlayarak sahada olmalarını teşvik etmesi gerekiyor.
Bu sayede AK Parti'nin Sivas'taki dalgalanan bayrağının yere düşmemesi ise AK Partili seçmenin en büyük temennisi.
Ayrıca tüm teşkilatlar Sivas Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları halka anlatmalı ve bu çalışmaların insanlara ulaşmada ki en büyük köprü olduğunu unutmamalı.
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




