
Ahşap Ev Alevlere Teslim Oldu! 2 Kişi Hayatını Kaybetti...Çankırı’da 2 katlı ahşap bir evde çıkan yangın faciayla sonuçlandı. Yangında 2 kişi hayatını kaybederken, ev kullanılamaz hale geldi.
Ahşap Ev Alevlere Teslim Oldu! 2 Kişi Hayatını Kaybetti!
Yangın, Merkez ilçesi İncili Çeşme Mahallesi Mezarlık Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bulunan 2 katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sararken, çevrede büyük panik yaşandı.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında ev içerisinde bulunan Ramazan Bayram ve Sefer Üzün, yoğun duman ve alevler nedeniyle hayatını kaybetti. Evde bulunan bir köpeğin de yangında telef olduğu öğrenildi.
İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, 2 katlı ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Polis ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Çankırı, yangın, ev yangını, ölüm, itfaiye
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




