

Sivas Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında dikkat çeken anlar yaşandı. Belediye Başkanı Adem Uzun, oturumun bir bölümünde meclis toplantısının canlı yayınını durdurarak, geçtiğimiz gün Büyük Sivas Medya Grubu’na yapılan nezaket ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sivas Belediye Meclisi'nde Adem Uzun canlı yayını kesti!
Sivas Belediye Meclisi'nde Adem Uzun canlı yayını kesti!
Belediye Başkanı Adem Uzun, bugünkü meclis toplantısında canlı yayını durdurarak, geçtiğimiz gün Büyük Sivas Medya Grubu'na yapılan nezaket ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Belediye çalışanları ve Alperen Ocakları… pic.twitter.com/5A2UT1pdH6— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) April 7, 2025
Ziyaretin, belediye çalışanları ve Alperen Ocakları tarafından gerçekleştirildiği ve bu ziyaretin Başkan Uzun ile Özel Kalem Müdürü Özer Gülbahar’ın yönlendirmesiyle yapıldığı biliniyor. Uzun, konuyla ilgili meclis üyelerini bilgilendirmeye çalışırken bu esnada canlı yayının kesilmesini istedi. Uzun'un yayın kesilmesine rağmen bazı sözleri ise canlı yayına yansıdı.
Toplantının devamında söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Burak Kuruçay ise Başkan Uzun’a dikkat çeken bir soru yöneltti. Kuruçay, sağır ve dilsiz bir birey hakkındaki düşüncelerini sormasının yanı sıra, nezaket kavramının tanımını da gündeme getirdi.
Toplantıda yaşananlar sosyal medyada da geniş yankı bulurken, Başkan Uzun’un canlı yayını kesmesi ve yapılan açıklamalar kamuoyunun dikkatini çekti.
Haber Merkezi / Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

