
Sivas’ın Huzur Mahallesi Mutlu Caddesi’nde yaşayan vatandaşlar, modifiyeli motosikletlerle yapılan yarışlardan ve yüksek egzoz seslerinden bıktı.
Adana 01 değil! Sivas 58! Huzur Mahallesi sakinlerinden isyan!
Günün her saati motosikletlerin yarattığı gürültü ve tehlikeden şikâyet eden mahalleli, yetkililerin artık kalıcı çözüm üretmesini istiyor.
“Pencere açamaz, balkonda oturamaz hale geldik”
Vatandaşlar, gençlerin caddeyi adeta yarış pistine çevirdiğini belirterek, “Egzoz patlatıyorlar, yüksek hızla yarış yapıyorlar. Huzurumuz kalmadı. Pencere açamaz, balkonda oturamaz hale geldik. Defalarca 112’yi aramamıza rağmen sonuç alamadık” ifadelerini kullandı.
“Çözüm için illa bir kaza mı olmalı?”
Mahalle sakinleri, hem güvenlik hem de huzur için bu durumun sona erdirilmesini isterken, “Çözüm için illa ki bir kaza, ölüm ya da kavga mı yaşanmalı?” diye sorarak tepkilerini dile getirdi.
Vatandaşlar, yetkililerin denetimleri artırmasını ve soruna kalıcı çözüm getirmesini bekliyor.
📍 Huzur Mahallesi – Mutlu Caddesi
✍️ Vatandaşın son umudu artık buyuksivas.com
ADANA 01 DEĞİL SİVAS 58!#Siva sHuzur Mahallesi Mutlu Caddesi sakinlerinden isyan!
Sabah akşam modifiye motosikletlerle yarışan, egzoz patlatan gençler hem vatandaşın huzurunu hem de güvenliğini tehdit ediyor. Pencere açamaz, balkonda oturamaz hale gelen mahalleli defalarca… pic.twitter.com/GkBvopZfMX
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) August 24, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




